Vyberte si zážitok:
Filter zážitkov
  • Zvoľte lokalitu:
  • Cenová relácia:
  • Počet bodov:
  • Čo?
  • Pre koho?
Novinky týždňa
.
Dnes je štvrtok 16.05.2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela...

15. narodeniny Adiny


Milí priatelia, naši verní zákazníci,

2. apríl 2023 je pre našu firmu významným dňom. Tešíme sa, že už 15 rokov sme tu pre Vás a môžeme Vám sprostredkovávať tie najlepšie zážitky. 15 rokov ubehlo ako voda a my ako firma sme si prešli všeličím.

Okrem poskytovania zážitkov pre slovenskú klientelu sa nám podarilo zacieliť aj na okolité krajiny a máme klientov z Česka, Maďarska, Rakúska či Nemecka. Veľkým úspechom sú pre nás tiež zákazníci z Anglicka, Ameriky či dokonca Austrálie, ktorí sa na...

zobraziť viac


--------

Valentín


Drahí Adináci, milé zamilované duše.

Sviatok svätého Valentína asi netreba nikomu predstavovať, však ? 14. február – deň plný lásky, kedy si zamilovaní vymieňajú sladké vyznania o ich nekonečnej láske. Aj preto sa tento sviatok nazýva občas „Deň zaľúbených“. Je symbolom lásky, vernosti, spoločného života, či oddanosti. Hlavne muži (ale, samozrejme, aj ženy) majú vo zvyku robiť obrovské gestá pre svoje drahé polovičky. Drahé, romantické večere, nóbl darčeky v podobe príveskov, náramkov či pr...

zobraziť viac


--------

Svetový deň umenia


Milí čitatelia, v našom dnešnom krátkom článku propagujúcom ďalší z množstva super svetových dní by sme Vám radi predstavili ten, ktorý pripadá na 15. apríla. Možno ste o ňom už niekedy počuli od svojich známych, ktorým sú tanec, hudba, maľba či spev veľmi srdcu blízke. Presne tak, máme na mysli umelecké esá s citlivou dušou. Tak ak si myslíte alebo viete, že máte vlohy, ktoré by stálo za to rozvíjať, neváhajte sa začítať do našej ponuky skvelých umeleckých zážitkov.

Čestné miesto si u nás v...

zobraziť viac


--------

Svetový deň letectva a kozmonautiky


Milí Adináci, leto nám pomaly začína vystrkovať rožky a naopak zima sa nám vzďaľuje stále viac a viac. S tým je spojené nielen kvitnutie kvetov, spievanie vtáčikov či detská radosť, ktorú počuť na každom kroku, ale aj jeden zaujímavý a dôležitý deň. 12. apríl je od roku 1968 známy ako Svetový deň letectva a kozmonautiky. Deň, ktorým oslavujeme vesmír, vedu a dôležité kroky ľudskej civilizácie. Tento unikátny deň je stanovený presne na deň Gagarinovho letu do vesmíru. My v Adine by sme ho radi pa...

zobraziť viac


--------

10 narodeniny s Adinou


Už 10 rokov spolu s Vami zdokonaľujeme originálne darčeky. Vaša priazeň a vernosť nás stále posúva vpred a len vďaka vám si v tento rok môžeme pripísať na naše konto krásnu okrúhlinu. Radi by sme to spolu s vami patrične oslávili,preto u nás od 6. 4. 2018 do 4. 5.2018 každá objednávka vyhráva.

A súťažíme o naozaj krásne ceny :

Let balónom, Mushing, Kurz varenia, Skydiving,
Skok z mosta Lafranconi, Tandemový zoskok, Noc na Lomnickom štíte,
Romantická večera na Sliezskom dome, J...

zobraziť viac


--------

Svetový deň armády


Ahojte, milí Adináci! Tak čo, ako sa Vám zatiaľ darí v novom roku? Už zážitkujete ako zmyslov zbavení? :-) Ak ste si nedajbože odpovedali slovom nie, tak pre Vás máme hneď niekoľko zaujímavých tipov na super zážitky.

Medzi tie jednoznačne patrí šoférovanie bojového tanku alebo obrneného transportéru. Vozidlá, o ktorých niekto maximálne tak sníva, sú Vám teraz na dosah ruky. K ďalším favoritom patrí povolanie vojaka – staňte sa na jeden deň pravým vojakom a ukážte, čo vo Vás je. V ponuke mám...

zobraziť viac


--------

Advent


Ani sme sa nenazdali, a rok už opäť ubehol ako voda.

Iba pár dní nás delí od čarokrásneho obdobia, v ktorom začneme odpočítavať dni do Vianoc – advent. Školáci a škôlkari si ho navyše môžu spríjemniť chutným, čokoládovým adventným kalendárom, ktorý nesmie chýbať v žiadnej rodine. My dospelí ale tiež nemusíme zostať na suchu, existujú aj rôzne „dospelácke“ verzie adventného kalendára.

Napríklad také, kde je namiesto sladkej čokoládky v každom okienku malý štamperlík. :-) V každom prípade ...

zobraziť viac


--------

Zážitok nie je len na výročie či narodeniny


... zážitok je na každý deň!

Existuje niečo, čo ste chceli už dávnejšie skúsiť, ale nikdy ste sa k tomu nedostali? Možno ste nemali čas, nebola príležitosť, miesto, alebo ste len jednoducho ležérny typ človeka a nikdy ste sa k tomu nedokopali. :-) Je načase vystúpiť zo stereotypu a konečne si dopriať to, po čom Vaše srdce najviac túži. Nečakajte na výročie, narodeniny alebo iné jubileum, jednoducho si splňte to, čo chcete. Tu a teraz.

Ak Vaše srdce túži po výbornej relaxačnej masáži aleb...

zobraziť viac


--------

Stránka: z 4 >>