Vyberte si zážitok:
Filter zážitkov
  • Zvoľte lokalitu:
  • Cenová relácia:
  • Počet bodov:
  • Čo?
  • Pre koho?
.
Dnes je streda 23.10.2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava...
Milí čitatelia, v našom dnešnom krátkom článku propagujúcom ďalší z množstva super svetových dní by sme Vám radi predstavili ten, ktorý pripadá na 15. apríla. Možno ste o ňom už niekedy počuli od svojich známych, ktorým sú tanec, hudba, maľba či spev veľmi srdcu blízke. Presne tak, máme na mysli umelecké esá s citlivou dušou. Tak ak si myslíte alebo viete, že máte vlohy, ktoré by stálo za to rozvíjať, neváhajte sa začítať do našej ponuky skvelých umeleckých zážitkov.

Čestné miesto si u nás vyslúžil jeden z najnovších zážitkov – háremová tanečnica. Ak Vás láka orientálny tanec a máte zmysel pre exotiku a podmanivú hudbu, nie je nad čím rozmýšľať. Doprajte si tento jedinečný zážitok ešte dnes a vytancujte sa do zbláznenia. :-) Výučba orientálneho brušného tanca nie je nijak obmedzená vekovo ani postavou, tak neváhajte a zoberte so sebou aj svoju partiu a zažite niečo exotické a zmyselné. Naopak, milovníci klasiky a tradičnejších pohybov určite zaplesajú nad kurzom spoločenských tancov pre pár. Muži, zoberte svoje drahé polovičky na kurz tanca, na ktorý nikdy nezabudnú. Vy budete gentlemanom a správnym chlapom, Vaša polovička zase kráľovnou najbližšieho plesu. Vybrať si môžete zo širokej ponuky od valčíku a čardášu až po sambu alebo tango. Tomuto sa hovorí TOP ponuka.

A teraz z iného súdka. Kto radšej hýbe svojimi rukami a prstami než bokmi, zbystrite pozornosť. Naša ponuka výtvarných kurzov je taká široká, že sa nám sem ani všetky typy kurzov nezmestia do článku. :-) V každom prípade budeme radi, ak dáte olejomaľbe, akvarelovej maľbe, maľbe na drevo či oddychovému maľovaniu na tvár šancu. V každom z nás sa predsa ukrýva nejaký ten umelec, aj keď len malý, a možno práve ten Váš umelec je maliar.

Ak ste sa v našom článku stále nenašli a ten umelec vo Vašom vnútri stále neposkočil, možno teraz je ten čas. Klasiku ako tancovanie či maľovanie sme si už predstavili, sústreďme sa teraz aj na modernejšie disciplíny. Hudobní fanúšikovia s dobrými hlasivkami určite neodmietnu kurz spevu, v ktorom sa naučíte všetky správne techniky, aby sa z Vás mohol stať nový objav roka. Pre nadšencov statických obrázkov zas odporúčame niektorý z našich kurzov fotografovania. Či už si vyberiete fotenie portrétov, detí, umeleckých aktov alebo základný kurz pre začiatočníkov, nechávame na Vás. Fotky sú spomienky a pekné spomienky prinášajú radosť každému z nás, tak prečo sa nenaučiť tieto nádherné spomienky vytvárať?

Drahí Adináci, toto všetko a ešte viac na Vás čaká, ak sa rozhodnete pre niektorý z našich neuveriteľných kurzov. Darujte zážitok svojim blízkym a dáte im kúsok radosti. Nič nepoteší viac, než nezabudnuteľný zážitok spojený s našou obľúbenou činnosťou.