Vyberte si zážitok:
Filter zážitkov
  • Zvoľte lokalitu:
  • Cenová relácia:
  • Počet bodov:
  • Čo?
  • Pre koho?
Novinky týždňa
.
Dnes je streda 15.05.2024, meniny má Žofia, zajtra Svetozár...

Jeseň plná zážitkov na Adine


Začiatok školského roka je znamením konca leta a začiatkom jesene. Rána sú už chladnejšie, dni kratšie. Pre niektorých obdobie jesennej pochmúrnosti, pre iných príležitosť využiť ešte posledné slnečné dni naplno, napríklad aj jazdou na kombajne. Jesenné mesiace sú typické pre žatvu slnečnice či kukurice, ktorej sa môžete zúčastniť aj Vy!

Ak sa Vám žatvu nepodarí stihnúť, nezúfajte a rozhodne odporúčame ako alternatívu jazdu na traktore, ktorú je možné realizovať takmer hocikedy až do zimy, ...

zobraziť viac


--------

Vianočné zážitky


Už prichádza šum vianočného obdobia. Farebné lístia vystriedajú prvé vločky, mestá sa zaplnia tisíckami vianočných svetielok a melódií vianočných kolied. S vianočným obdobím často pribúda aj stres spojený s nedostatkom nápadov na vianočné darčeky pre svojich najbližších. Často si lámete hlavu nad tým, čo komu podarovať aby ho darček potešil. Avšak, skúšali ste darovať zážitok? Ak ste si odpovedali na túto otázku, že nie, neskúšali, je čas to zmeniť! Darujte svojim blízkym nezabudnuteľný vianočný...

zobraziť viac


--------

Príchod jesene s novými zážitkami


Príchod jesene s novými zážitkami

Milí Adináci, hoci leto je už pomaly pri konci, a dáva nám to pocítiť aj začínajúcim jesenným počasím, netreba vešať hlavu. Niektoré veci končia, iné začínajú. Tak je to v živote so všetkým a inak tomu nie je ani u nás.

S príchodom jesene by sme radi vyzdvihli kurz výroby praliniek, ktorý v teplých letných mesiacoch nie je možné realizovať. V pochmúrne dni Vám zaručene vyčarí lepšiu náladu čerstvo upečený, voňavý chlebík, ktorý hravo zvládnete pripraviť ...

zobraziť viac


--------

Chutné jedlo je zážitkom


Leto je už v plnom prúde. Prázdniny a dovolenky znamenajú len jediné – viac voľného času. Času nielen na oddych, ktorý niekedy treba ako soľ, ale aj na vyskúšanie niečoho nového.

Napríklad, skúšali ste už niekedy upiecť svoj vlastný chlebík? Teraz je tá správna chvíľa. A keď neviete, ako na to, o to sa už postará náš jedinečný kurz kváskovania, ktorý môžete zrealizovať či už v pohodlí svojho domova s lektorkou alebo v rámci skupinového kurzu v jednom z ponúkaných miest.

Z gurmánskych záž...

zobraziť viac


--------

Deň otcov


Deň otcovKaždým dňom je to bližšie a bližšie. Blíži sa k nám deň otcov. Každý otec potrebuje pozornosť od svojich detí, ktorým stojí celý čas po boku. Pre deti neznamená len byť otcom, pre deti je vzorom a ich priateľom, s ktorým podnikajú výlety a rôzne zaujímavé dobrodružstvá. Preto by ste si deti mali vážiť svojho otca a dopriať mu malé rozmaznanie v podobe zážitku alebo malého darčeka.

Dobre všetci vieme, že každý otec je milovník piva a väčšina oteckov si dopraje a vychutná pri dobrom futbale vy...

zobraziť viac


--------

Jesenné zážitky


.

Veľa z nás si pod slovom ,,jeseň´´ predstavuje melanchóliu, opadané listy stromov, za dvere by ste ani psa nevyhnali a nálada je niekedy tiež na bode mrazu.

Ale s nami je jeseň úplne iná. Prinášame ti super aktivity za akciovú cenu, aby aj tá tvoja jeseň bola čarovná.
Plná zážitkov, relaxácie a hlbokých spomienok.
Či už si konzervatívec a dopraješ si radšej masáž, alebo si adrenalínový milovník a pôjdeš si so svojimi blízkymi zalietať Cessnou, z našej ponuky si určite vyberieš.
A ...

zobraziť viac


--------

Orientálny brušný tanec - háremová tanečnica


V dnešnom predstavovacom článku by sme Vám radi, naši milí zákazníci, ponúkli kreatívny kurz pre kreatívne ženy, kurz brušného tanca. Možno si vravíte, že klasické tance ako valčík či latinskoamerické rýchle tance ako tango už dávno nie sú v móde. V tom prípade by ste sa mali poohliadnuť po tomto orientálnom a exotickom tanci, ktorý môže milo potešiť Vašu polovičku na narodeniny alebo na výročie. :-)
Podmanivá hudba, exotické oblečenie a ladné pohyby robia z tohto občas nenápadného tanca sveto...

zobraziť viac


--------

Motorový paragliding tandem


Dotýkať sa oblakov. Byť tam hore. Jemne si plachtiť s vtáčikmi o preteky. Asi takto by sa dal opísať tento jedinečný adrenalínový let, drahí Adináci. Vyberiete sa s nami na tento dobrodružný let Air chopperom aj Vy? Ak Vám tento názov nič nehovorí, nemusíme sa obávať, hneď vysvetlíme. Jedná sa o ultraľahké lietadlo, v ktorom sedíme Vy spolu s pilotom. Vzlietnete do vzduchu, užívate si krásne periférie našej nádhernej krajiny a ste voľný ako vták. Že sa naozaj jedná o skvelý zážitok, môže potvrdi...

zobraziť viac


--------

Stránka: z 20 >>