Vyberte si zážitok:
Filter zážitkov
  • Zvoľte lokalitu:
  • Cenová relácia:
  • Počet bodov:
  • Čo?
  • Pre koho?
.
Dnes je streda 23.10.2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava...

Nohy si zaslúžia relax

12. 07. 2013



Nohy sú jedným z najviac vyťažených častí nášho tela. Nosia nás celý život a najmä v letných mesiacoch dostávajú riadne zabrať. Leto je sezóna nielen aktívneho športu, ale aj nových topánkových kreácií. Nech už sa venujete jednému alebo druhému, či už máte unavené nôžky zo športovania alebo z hriešne vysokých opätkov, nohy a najmä chodidlá potrebujú v týchto dňoch zvýšenú starostlivosť.
relax nohy
Dámy určite vedia, ako smiešne pôsobí, keď sa v nádherných letných sandáloch objaví opuchnutá noha s neupravenými nechtami. K peknej obuvi patrí pekná a upravená nôžka. To neznamená vzdať sa opätkov a doživotne presedlať na žabky alebo ukryť nohu do tenisky. Pravidelná pedikúra a masáže nôh napomôžu nielen krásnemu vzhľadu nôh ale aj zdraviu.

Na nohách totiž máme veľké množstvo reflexných zón a bodov. Chodidlá predstavujú zmenšený model celého ľudského tela – body na pravom chodidle zodpovedajú pravej polovici tela a body na ľavom zase ľavej polovici tela. Ak Vás zatlačenie na istý bod zabolí, môže to indikovať skrytý problém vo Vašom tele.
Masáž a stimulácia príslušných bodov na chodidle môže napomôcť k uzdraveniu orgánov a ich lepšiemu výkonu. Taktiež sa celé telo stáva odolnejšie a vyrovnanejšie. Nehovoriac o tom, že táto masáž je jedna z najpríjemnejších foriem relaxu, aký si môžete dopriať.

Viac o tomto zážitku nájdete na: www.darcekyazazitky.sk