Vyberte si zážitok:
Filter zážitkov
  • Zvoľte lokalitu:
  • Cenová relácia:
  • Počet bodov:
  • Čo?
  • Pre koho?
.
Dnes je streda 23.10.2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava...
Šoférovanie tankuTanky, ťažká technika, olej a mazivo. Znie to naozaj ako vytrhnuté z nejakého filmu. Chcete to zažiť na vlastnej koži? Ak áno, tak Vám veľmi radi sprostredkujeme zážitok kde budete môcť šoférovať tank. Stačí ak navštívite naše stránky – www.darcekyazazitky.sk a do vyhľadávača zadáte šoférovanie tanku. Možno to znie neuveriteľne, ale netreba sa báť.

Darčekový balíček obsahuje prehliadku bojovej techniky a zapožičanie nohavíc, bundy a kukly, ktorú ako správny tankista/tka určite potrebujete. Samozrejmá je prednáška o fungovaní stroja a prehliadka vozového parku. So sebou môžete do tanku zobrať ešte dvoch ľudí, tak ak sa chcete predviesť pred svojimi deťmi, ako šofér tanku alebo im ukázať ako taký skutočný tank vyzerá,, teraz máte možnosť. Po jazde na tanku s inštruktorom, ktorý Vám bude pomáhať Vás čaká obed. Na pamiatku na tento zážitok dostanete diplom a baranicu.

Miesto kde sa zážitok odohráva je Praha. Využite možnosť ako spojiť príjemné s užitočným. Po adrenalínovom zážitku si vychutnajte pražskú atmosféru a oddýchnite si v krásnom a historickom centre Prahy.

Prvý tank bol vyrobený počas 1. svetovej vojny a odtiaľ pochádza aj ten názov. Volal sa Tank Mark I.

Je to naozaj netradičný zážitok, ktorý len tak človek nedostane. Buďte originálny a prekvapte niekoho vo Vašom okolí alebo doprajte ho sami sebe.