Vyberte si zážitok:
Filter zážitkov
  • Zvoľte lokalitu:
  • Cenová relácia:
  • Počet bodov:
  • Čo?
  • Pre koho?
.
Dnes je streda 23.10.2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava...
Vážení Adináci, aby sme neopomenuli aj výtvarné duše medzi nami, ponúkame Vám okrem kurzu spevu aj kurzy akvarelovej maľby a olejomaľby. Možno v dnešnej dobe už nejde o nejaké veľmi vyhľadávané umenie, avšak stále má po celom svete množstvo fanúšikov. Ak ste jedným z nich alebo niekoho takého máte vo svojom okolí, zbystrite pozornosť.

V ponuke máme 2 typy kurzov – jeden je zameraný olejomaľbu, ktorá je považovaná za najdokonalejšiu maliarsku techniku, a druhý na akvarelovú maľbu, ktorá je považovaná hneď po olejomaľbe za druhú najdokonalejšiu maliarsku techniku. Ak si teda chcete zdokonaliť svoje schopnosti v jednom (alebo oboch) z týchto štýlov maľovania, stačí sa pripraviť na päťhodinový intenzívny kurz a Vaša cesta za slávou sa môže začať. Možno práve z Vás sa stane druhý Picasso, to vôbec nie je vylúčené. Predchádzajúce skúsenosti pritom vôbec nie sú podmienkou, kurz je určený ako pre pokročilých, tak aj pre začiatočníkov. Ak Vás teda láka „iba to skúsiť“, tak aj to je možnosť. Akademickí maliari Vás oboznámia so všetkými potrebnými technikami a maľba na plátno sa môže začať.

Ako sme už spomínali na začiatku, výtvarné umenie už možno nie je v dnešnej dobe veľmi „in“, ale stále sa jedná o veľmi rešpektovanú formu umenia. Ak sa chcete zaradiť medzi známe maliarske esá ako Picasso či Rembrandt, poďte s nami do maliarskeho kurzu, ktorý Vás prevedie nielen históriou tohto umenia, ale najmä Vám ukáže praktické techniky a dá Vám rady, ktoré pri vlastných výtvoroch využijete.