Vyberte si zážitok:
Filter zážitkov
  • Zvoľte lokalitu:
  • Cenová relácia:
  • Počet bodov:
  • Čo?
  • Pre koho?
.
Dnes je streda 23.10.2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava...
Vážení Adináci, milí zážitkoví maniaci, ak Vás naše ostatné zážitky týkajúce sa streľby zo zbrane stále neomrzeli, tak tu pre Vás máme niečo výnimočné. Zbystrite pozornosť. Lozorno. Najlacnejší zážitok iba za 29 €. Rôzne kombinácie balíčkov podľa Vašej preferencie. Len a len Váš čas strávený na známej strelnici v Lozorne so zbraňami podľa Vášho výberu. Bez časového obmedzenia. Doba strávená na strelnici záleží len od Vašej šikovnosti. Neznie to skvelo? Isto by ste takýto zážitok nedarovali svojej polovičke na Valentína... Alebo snáď hej? My vravíme – prečo nie? Tradičný Valentín je nudný, plný klišé, no nie? Čo takto podarovať svojmu mužovi poriadny adrenalínový chlapský zážitok a nechať ho zastrieľať si na strelnici? Váš drahý Vám takýto darček určite nikdy nezabudne.

Čo Vám k absolvovaniu tohto zážitku treba? Okrem adrenalínového ducha a entuziazmu pre zbrane asi nič. Jednoducho si vyberte, ktorý balíček Vám najviac vyhovuje, a za prítomnosti inštruktora si užite hodinku akčnej streľby, pri ktorej budú náboje lietať do všetkých strán. V našich základných balíčkoch Vám ponúkame menší objem zbraní, menovite si zastrieľate napríklad z 9-milimetrovej pištole, útočnej pušky AK47 alebo poloautomatickej brokovnice. Premium balíčky obsahujú viacero zbraní, a to vrátane samopalu PPS Sudajev 41, ostreľovacej pušky SVT40 či guľometu AK 47 RPK. Sme si istí, že všetci horliví „gejmeri“, ale aj občasní hráči hier typu Call of Duty alebo Counter-Strike úplne presne vedia, o ktoré zbrane sa jedná. :-)

Tak nečakajte a poďte si vyskúšať tieto zbrane aj v realite. Strieľanie na strelnici nikdy nebolo viac zaujímavejšie a akčnejšie. Netradičný Valentín pre chlapov sa môže začať!