Vyberte si zážitok:
Filter zážitkov
  • Zvoľte lokalitu:
  • Cenová relácia:
  • Počet bodov:
  • Čo?
  • Pre koho?
.
Dnes je streda 23.10.2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava...
Ak poznáte niekoho, či už seba alebo Vášho kamaráta či rodinného blízkeho, kto si rád pospevuje v sprche, „hmká“ si pesničky všade, kade chodí, a navyše sa Vám zdá, že jeho hlas nie je na zahodenie, tak máte jedinečnú možnosť darovať mu kurz spevu s kvalifikovanou školiteľkou za priam až rozprávkovú cenu iba 80 €.
Tak o čo teda ide? 5-týždňový spevácky kurz sa organizuje v rozsahu 5x2 hodiny a je sprevádzaný skúsenou opernou speváčkou, ktorá rozumie potrebám študentov a ku každému má individuálny prístup. Ak sa chcete sústrediť na taký alebo onaký štýl, nie je to problém a kurz sa prispôsobí Vašim potrebám. Ak si však chcete prejsť celým kurzom tak, ako je nastavený, bude na Vás čakať spievanie viacerých žánrov, rôzne hlasové rozcvičky a techniky dýchania a spevu. Lektorka určí typ a farbu Vášho hlasu, podľa čoho sa môžete dohodnúť na žánri, ktorý najlepšie sadne Vášmu hlasu. Ak však chcete aj napriek Vašim predispozíciám spievať rockové skladby, metalové odrhovačky či popové balady, určite nebude problém pocvičiť si aj tie. :-)
No a čo Vás čaká po kurze? Ktovie... Možno si kurz dáte ešte raz, doučíte sa viaceré techniky a pripravíte sa na skúšky, ktoré v budúcnosti môžu nastať. Napríklad sa môžete dostať do rôznych speváckych súťaží a ukázať celému svetu, čo za anjelský (alebo diabolský? :-)) hlas sa vo Vás skrýva! A to už predsa nie je na zahodenie, čo poviete? Ak je spev Vaším hobby, nie je nad čím váhať. Doprajte si zábavu vo forme speváckeho kurzu už dnes.