Vyberte si zážitok:
Filter zážitkov
  • Zvoľte lokalitu:
  • Cenová relácia:
  • Počet bodov:
  • Čo?
  • Pre koho?
.
Dnes je streda 23.10.2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava...
Zdvihnúť kotvu! Kormidlo na pravobok! Vyrážame! Aj Vy ste si niekedy túžili zaveliť niektorý z týchto námorných príkazov? A čo takto byť lodným kapitánom a mať pod sebou svoju vlastnú posádku? Vďaka našej zážitkovej firme to už vôbec nie je problém.

Do našej ponuky sme pridali nový letný zážitok, ktorý Vám priblíži všetko podstatné, čo sa týka lodí a ich manévrovania. Za 3 dni sa tak z obyčajného laika môžete dopracovať až k vyškolenému námorníkovi. Je to ideálny darček najmä pre mužov, ktorí už od mala túžili po tom stať sa kapitánom a plachtiť po vodnej hladine. Tak prečo nepotešiť svoju polovičku na výročie alebo narodeniny takýmto jedinečným darčekom?

Určite ste zvedaví, čo všetko kapitánsky kurz obnáša. V prvom rade sa naučíte všetky nutné teoretické znalosti, vďaka ktorým lepšie porozumiete samotnej lodi, ale taktiež si osvojíte platné pravidlá jazdy na vode. V ďalšej časti kurzu Vás profesionáli prakticky zaškolia v teréne v plavidle, aby ste dokázali čeliť každej možnej situácii. Po absolvovaní kurzu budete mať všetky potrebné vedomosti, aby ste ľavou zadnou zvládli záverečnú skúšku a dostali tak vytúžený a zaslúžený preukaz.

A čo bude nasledovať potom? To už je len a len na Vás. Možno si zaobstaráte vlastnú loď a pozvete svoju rodinu a priateľov na párty na vode. Fantázii sa medze nekladú. :-)