Vyberte si zážitok:
Filter zážitkov
  • Zvoľte lokalitu:
  • Cenová relácia:
  • Počet bodov:
  • Čo?
  • Pre koho?
.
Dnes je streda 23.10.2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava...
Ako si zlepšiť jesennú pochmúrnu náladu?Každý z Vás to určite už zažil. Keď po krásnom lete a teplom počasí, príde chladná jeseň. Väčšinou človek čaká, že príde zmena počasia, ale dosť často ho to dokáže nemilo prekvapiť. Teraz by asi väčšina z Vás najradšej na chvíľu jednoducho vypla, lebo v takomto období sa nám zdá, že máme oveľa viac práce, starostí a problémov. A možno to je len tým, že máme trochu „čierny pohľad“ na svet.

Ak hľadáte nejaké odreagovanie, trochu relaxu, poprípade konečne nejakú zmenu stereotypu a neviete ju nájsť doma, alebo so svojimi známymi. Tak mám pre vás jednoduché riešenie. Spoločnosť ADINA je tu stále a ponúkame Vám naozaj veľké množstvo zážitkov. Tak skúste navštíviť našu stránku www.darcekyazazitky.sk a verím, že ak budete chcieť, tak určite si vyberiete.

Zaoberáme sa naozaj skoro všetkým. Od romantiky, cez dobrodružstvo, adrenalín, relaxačné víkendy po jednodňové výlety. Pre tých náročnejších máme v ponuke aj výlety do zahraničia, za novými kultúrami atď.. Je toho naozaj moc, čo s nami môžete zažiť. Tak neváhajte a doprajte si trochu relaxu, predsa každý ho občas potrebuje. Výhodou je, že všetko vybavíme za Vás a vy len prídete a budete si užívať...

Z ponuky by som rád vybral pár naozaj zaujímavých zážitkov, ktoré Vám môžu rozhodne dodať energiu a zahnať Vašu pochmúrnu náladu. A ak ju náhodou nemáte, tak si to užijete o to viac!

Ak so svojou polovičkou už máte dosť domáceho prostredia, nechajte deti na chvíľu u starej mamy alebo otca a vyskúšajte niečo nové. Jedná sa o zážitok NOC NA LOMNICKOM ŠTÍTE – romantika v oblakoch. Ponúkame Vám jedinečnú možnosť stráviť noc na Lomnickom štíte vo výške 2 634 m n. m. s neopakovateľným výhľadom na končiare Vysokých Tatier, okolitú prírodu a nočnú oblohu. Myslím, že tu hľadať stratenú náladu je naozaj viac ako ideálne. 
Ak máte nedostatok adrenalínu a ešte ste neskákali z lietadla, tak tento zážitok je rozhodne pre Vás. Jedná sa o Adrenalinový tandem zoskok. Vyskočiť z lietadla vo výške 3000 metrov sa neodváži hocikto, ale pokiaľ za Vás všetku prácu zvládne tandempilot (inštruktor), Vy si môžete spokojne vychutnávať pocit voľnosti a voľného pádu. To je skutočný adrenalín!

Ak ale chcete len na pár hodín vypnúť a relaxovať svoju myseľ, tak skúste si viac prečítať o zážitku Ochutnajte nápoj bohov. Jedná sa o ochutnávku vín so skúseným someliérom. Nechajte sa unášať pútavým rozprávaním o nápoji bohov, dobrých ľuďoch, poctivej ľudskej práci a užite si víno a atmosféru.
Ak naozaj chcete zmeniť prostredie, užiť si zábavu a relax, Rímsky wellness víkend, ktorý obsahuje veci ako: bylinková sauna, infra sauna, fínska sauna, parná sauna, Kneippov kúpeľ, rímsky bazén, vírivá vaňa, oddychová miestnosť, slnečná miestnosť s vyhrievanými ležadlami, ochladzovací bazén, masážna sprcha... je pre Vás ako stvorený.

Posledným zážitkom, ktorý by som rád spomenul je Týždeň adrenalínu s partiou vo Vysokých Tatrách. Ak nemáte nápad pre firemnú akciu alebo neviete čo s priateľmi, tak určite si prečítajte viac o tomto zážitku. Naučíme Vás bojovať so živlami a zasvätíme Vás do tajov skialpinizmu. Môžete sa postaviť na vrchol Gerlachu, zvládnete mačky aj čakan. Pripravili sme pre Vás prekvapenia a zábavu.

Ponúk na zážitok je naozaj veľa, je len na Vás čo si vyberiete...