Vyberte si zážitok:
Filter zážitkov
  • Zvoľte lokalitu:
  • Cenová relácia:
  • Počet bodov:
  • Čo?
  • Pre koho?
Novinky týždňa
.
Dnes je utorok 28.05.2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma...
S príchodom jari sa neodmysliteľne spája Veľká noc. Po 40-dňovom pôste je tu zase čas hojnosti a radovánok. A ako lepšie osláviť tieto krásne jarné sviatky ako dobrým jedlom? Pripravili sme pre Vás pár skvelých tipov, ako si spestriť veľkonočné sviatky s našimi zážitkami. Potešte svoj žalúdok výbornou husacinou, nechajte sa zlákať na tradičnú zabíjačku alebo v prípade mlsných jazýčkov je k dispozícii ochutnávka čokolády. Čokoláda a sladké dobroty neodmysliteľne patria k Veľkej noci. Pre náročnejších konzumentov dávame do pozornosti školu varenia, s ktorou vykúzlite chutné pokrmy či už pre seba alebo pre očakávaných šibačov.

Ak však vyhľadávate počas Veľkej noci skôr oddych od povinností, ktorý si celkom určite zaslúžite, a chcete aspoň na chvíľu „vypnúť“, máme niečo aj pre Vás. Nechajte sa rozmaznávať jednou z mnohých typov masáží, ktoré nájdete u nás v ponuke. Klasické, celotelové, bylinkové...to je iba malá ukážka zo širokej ponuky masáží, ktoré sú ideálnym relaxom i účinnou zbraňou v boji s jarnou únavou.

Možností je požehnane a je iba na Vás, ktorej dáte šancu. Ak však plánujete prežiť sviatky tradične, nie je to žiadna chyba. Utekanie pred oblievačmi a ,,bitka“ korbáčom môže byť tiež zážitkom, na ktorý budete ešte dlho spomínať. :-)

Na záver nám nezostáva nič iné, iba Vám zo srdca popriať príjemné a zážitkami preplnené prežitie veľkonočných sviatkov.