Dnes je štvrtok 03.07.2025, meniny má Miloslav, zajtra Prokop...
Škola varenia - pravý gurmánsky zážitok
Kód produktu: 263
- Detaily zážitku
- Vaše odkazy (2)
Chcete si sami vyskúšať, ako sa pripravujú tradičné slovenské jedlá alebo cudzokrajné špeciality?
Chcete potešiť týmto darčekom svoju polovičku alebo len sami seba? V každom prípade zaručujeme spokojnosť všetkých. Na odmenu v podobe príjemných chvíľ strávených nad výborným jedlom nebudete dlho čakať. Tak s chuťou do toho!
Popis:
Kurzy podľa vlastného výberu pod vedením vynikajúcich šéfkuchárov. V našej ponuke máme kurzy španielskej, talianskej, ázijskej a našej tradičnej slovenskej kuchyne. Možno Vás oslovia špeciálne kurzy ryby, grilovanie alebo veľmi populárny kurz čokoláda. Pod vedením šéfkuchára si tak uvaríte svoje vlastné jedlo. Kurzy sú pravidelne obmieňané a stanovené naším dodávateľom aj s konkrétnymi termínmi, ohľadom ktorých poskytneme radi bližšie informácie. Môžete si zvoliť 4-hodinový variant, kde si pripravíte 4 recepty alebo 7-hodinový kurz, kde stihnete uvariť 7 receptov.
• Tradičná slovenská kuchyňa - klasickými receptami našej kuchyne nás rýchlo a zdravo prevedie Branislav Križan
• Talianska kuchyňa Najznámejšie talianske recepty varíme z Marcelovej kuchárskej knihy.Marcel Ihnačák Double Tree By HILTON v Bratislave
• Francúzska kuchyňa Gurmánska cesta po regiónoch Francúzska Igor Čehy - Gurmán AWARD- kuchár roka 2007, Brasserie La Marine
• Španielska a kubánska kuchyňa najznámejšie recepty Španielska a Caribicu v podaní Jakuba Reimitza šéfkuchára tematickej reštaurácie roka 2009 Malecón cuban restaurant & bar.
• Japonská kuchyňa - sushi od A po Z. Všetko, čo by ste mali o Sushi vedieť. Pripravíme si pod vedením Sushimajstra skvelé sushi menu a nebude chýbať ani povestná polievka Miso. Alexander ÍLLEŠ – sushi majster, MAMA´S Hotel
• Stredomorská kuchyňa- plná rýb a morských živočíchov Marián Harciník - držiteľ Zlatej vidličky
od gastronomického sprievodcu Gurmán na Slovensku, Hotel GATE ONE
• Nie sú torty ako torty - naučíme sa torty inak ako na Slovensku francúzske - ovocné, čokoládové, cheescake Ivan Ralbovský - Brasserie LaMarine
• Domáce talianske cestoviny a pizza – Marcel Ihnačák nás naučí vo svojom originálnom kurze ,ako si pripraviť skvelé domáce cestoviny , tradičné omáčky k nim a samozrejme pizzu .Pravú taliansky Marcel Ihnačák – executive chef Doubletree by Hilton Bratislava
• Afrodiziakálna kuchyňa - spoločne si pripravíme recepty z potravín, ktoré majú povzbudzujúce účinky a vraj zázračne vplývajú na sexuálny apetít. Champagne, kaviár, okra, ďumbier, chilli a čokoláda nás budú sprevádzať receptami plnými vášne na kurze pre "dospelých" v podaní Jakuba Reimitza šéfkuchára tematickej reštaurácie roka 2009 Malecón cuban restaurant & bar.
• Čokoláda Calebaut - naučíme sa temperovať čokoládu, urobíme si vlastné pralinky a čokoládové dezerty Jozefína Zaukolcová - viceprezidentka Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, Majsterka odborného výcviku na ZOA v Púchove
• Grilujeme ryby - všetko čo by ste mali o rybách vedieť o príprave rýb, ich spracovaní, výbere a konečnej úprave. Pripravíme si aj vhodné prílohy ku grilovaným rybám a zapijeme skvelým vínkom.
Darčekový balíček obsahuje : suroviny na prípravu jedál, obed, nealko nápoje, šéfkuchár
Darčekový balíček neobsahuje : odvoz na miesto konania
Lokalita : Svätý Jur
Doba trvania zážitku : 4 alebo 7 hodín podľa objednávky
Počet osôb : 1 ( min. 6 a max. 12 osôb v skupinke)
Zdravotný stav : priaznivý zdravotný stav
Doprovod : nie je možný
Sezóna : celoročne (okrem augusta)
Počasie : nemá vplyv na čerpanie zážitku
Oblečenie : pohodlné
Ďalšie informácie :
Kurzy cez týždeň v prac. dni sú od 17.00 do 21.00 a v sobotu od 10.00 do 17.00.
Kurzy Školy varenia sa uskutočnia pri účasti minimálne 6 osôb. V opačnom prípade sa dohodne náhradný termín.
Rezervácia : minimálne 2 týždne vopred
Chcete potešiť týmto darčekom svoju polovičku alebo len sami seba? V každom prípade zaručujeme spokojnosť všetkých. Na odmenu v podobe príjemných chvíľ strávených nad výborným jedlom nebudete dlho čakať. Tak s chuťou do toho!
Popis:
Kurzy podľa vlastného výberu pod vedením vynikajúcich šéfkuchárov. V našej ponuke máme kurzy španielskej, talianskej, ázijskej a našej tradičnej slovenskej kuchyne. Možno Vás oslovia špeciálne kurzy ryby, grilovanie alebo veľmi populárny kurz čokoláda. Pod vedením šéfkuchára si tak uvaríte svoje vlastné jedlo. Kurzy sú pravidelne obmieňané a stanovené naším dodávateľom aj s konkrétnymi termínmi, ohľadom ktorých poskytneme radi bližšie informácie. Môžete si zvoliť 4-hodinový variant, kde si pripravíte 4 recepty alebo 7-hodinový kurz, kde stihnete uvariť 7 receptov.
• Tradičná slovenská kuchyňa - klasickými receptami našej kuchyne nás rýchlo a zdravo prevedie Branislav Križan
• Talianska kuchyňa Najznámejšie talianske recepty varíme z Marcelovej kuchárskej knihy.Marcel Ihnačák Double Tree By HILTON v Bratislave
• Francúzska kuchyňa Gurmánska cesta po regiónoch Francúzska Igor Čehy - Gurmán AWARD- kuchár roka 2007, Brasserie La Marine
• Španielska a kubánska kuchyňa najznámejšie recepty Španielska a Caribicu v podaní Jakuba Reimitza šéfkuchára tematickej reštaurácie roka 2009 Malecón cuban restaurant & bar.
• Japonská kuchyňa - sushi od A po Z. Všetko, čo by ste mali o Sushi vedieť. Pripravíme si pod vedením Sushimajstra skvelé sushi menu a nebude chýbať ani povestná polievka Miso. Alexander ÍLLEŠ – sushi majster, MAMA´S Hotel
• Stredomorská kuchyňa- plná rýb a morských živočíchov Marián Harciník - držiteľ Zlatej vidličky
od gastronomického sprievodcu Gurmán na Slovensku, Hotel GATE ONE
• Nie sú torty ako torty - naučíme sa torty inak ako na Slovensku francúzske - ovocné, čokoládové, cheescake Ivan Ralbovský - Brasserie LaMarine
• Domáce talianske cestoviny a pizza – Marcel Ihnačák nás naučí vo svojom originálnom kurze ,ako si pripraviť skvelé domáce cestoviny , tradičné omáčky k nim a samozrejme pizzu .Pravú taliansky Marcel Ihnačák – executive chef Doubletree by Hilton Bratislava
• Afrodiziakálna kuchyňa - spoločne si pripravíme recepty z potravín, ktoré majú povzbudzujúce účinky a vraj zázračne vplývajú na sexuálny apetít. Champagne, kaviár, okra, ďumbier, chilli a čokoláda nás budú sprevádzať receptami plnými vášne na kurze pre "dospelých" v podaní Jakuba Reimitza šéfkuchára tematickej reštaurácie roka 2009 Malecón cuban restaurant & bar.
• Čokoláda Calebaut - naučíme sa temperovať čokoládu, urobíme si vlastné pralinky a čokoládové dezerty Jozefína Zaukolcová - viceprezidentka Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, Majsterka odborného výcviku na ZOA v Púchove
• Grilujeme ryby - všetko čo by ste mali o rybách vedieť o príprave rýb, ich spracovaní, výbere a konečnej úprave. Pripravíme si aj vhodné prílohy ku grilovaným rybám a zapijeme skvelým vínkom.
Darčekový balíček obsahuje : suroviny na prípravu jedál, obed, nealko nápoje, šéfkuchár
Darčekový balíček neobsahuje : odvoz na miesto konania
Lokalita : Svätý Jur
Doba trvania zážitku : 4 alebo 7 hodín podľa objednávky
Počet osôb : 1 ( min. 6 a max. 12 osôb v skupinke)
Zdravotný stav : priaznivý zdravotný stav
Doprovod : nie je možný
Sezóna : celoročne (okrem augusta)
Počasie : nemá vplyv na čerpanie zážitku
Oblečenie : pohodlné
Ďalšie informácie :
Kurzy cez týždeň v prac. dni sú od 17.00 do 21.00 a v sobotu od 10.00 do 17.00.
Kurzy Školy varenia sa uskutočnia pri účasti minimálne 6 osôb. V opačnom prípade sa dohodne náhradný termín.
Rezervácia : minimálne 2 týždne vopred
Ďalej odporúčame :
Späť do kategórie Jedlo
Nákupný košík
- Váš nákupný košík je prázdny.
Neviete si poradiť ?
Darčekový balíček
Obchodné podmienky
Rýchla objednávka do 15 min.

Zážitkový poradca

O nás

Referencie od klientov
