Vyberte si zážitok:
Filter zážitkov
  • Zvoľte lokalitu:
  • Cenová relácia:
  • Počet bodov:
  • Čo?
  • Pre koho?
Novinky týždňa
.
Dnes je štvrtok 13.12.2018, meniny má Lucia, zajtra Branislava, Bronislava...
Podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č.2016/679 z 27. apríla 2016 a o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov, spoločnosť Adina vaše zážitky, s.r.o. vyhlasuje, že všetky osobné údaje, ktoré sú jej poskytnuté za účelom uzavretia zmluvy o obstaraní zážitku a následne za účelom zasielania ponukových a reklamných e-mailov, s ktorými dotknutá osoba súhlasí začiarknutím, alebo nesúhlasí nezačiarknutím zaškrtávacieho políčka v kontaktnom formulári, sa spracovávajú výlučne za účelom, na ktoré sú poskytnuté. Všetky osobné údaje cestovná agentúra spracováva na základe a v súlade so zákonom na ochranu osobných údajov a nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č.2016/679.

Pod pojmom osobné údaje rozumieme všetky údaje na základe ktorých sa dá dotknutá osoba identifikovať.

Adina vaše zážitky, s.r.o. za účelom uzavretia zmluvy o obstaraní zážitku môže od Vás vyžadovať nasledovné údaje :
Identifikačné a adresné údaje
Kontaktné údaje
Elektronické údaje
Ďalšie údaje potrebné pre poskytnutie dohodnutých služieb

Osobné údaje sú spracovávané za účelom:
Uzatvorenia zmluvy o obstaraní zájazdu
Poskytnutia dohodnutých služieb
Informovanie o novinkách
Odpovedanie na Vaše otázky
Na komunikáciu prostredníctvom online chatu

Právne dôvody pre spracovanie osobných údajov :
Poskytovanie dohodnutých služieb
Plnenie vyplývajúce zo zmluvy
Predchádzajúci súhlas dotknutej osoby pri poskytnutí služieb prospievajúcich k zvýšeniu spokojnosti

Osobné údaje dotknutej osoby sú odovzdávané tretím osobám výhradne za účelom plnenia dohodnutých služieb uzatvorených v zmluve. Osobné údaje dotknutej osoby môžu byť ponechávané v spoločnosti výhradne pre administratívne účely.

Dotknutá osoba má právo na prístup k osobných údajom, ktoré spracováva Adina vaše zážitky, s.r.o., taktiež má právo na ich opravu, obmedzenie spracovania, alebo úplné vymazanie. Súhlas so spracovaním osobných údajov pre zasielanie elektronických marketingových reklám je možné kedykoľvek odvolať písomnou žiadosťou.

Ak máte pochybnosť, že Vaše osobné údaje sú spracovávane v rozpore s právnymi predpismi, máte právo obrátiť sa na Úrad na ochranu osobných údajov www.dataprotection.gov.sk

V prípade Vašich otázok ohľadom spracovávania Vašich osobných údajov sa na nás môžete kedykoľvek obrátiť prostredníctvom emailovej adresy


pre dedka
pre babku

pre deti



pre ženy



pre mužov